Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Föreläsare med rätt kompetens.

Vi har etablerade samarbeten och avtal med över 2000 föreläsare runt om i Sverige. Våra framstående föreläsare är noggrant utvalda efter expertis, erfarenhet och pedagogisk förmåga. De är verksamma inom branschen de utbildar i, vilket gör att de har med sig det senaste inom området.

Annette Bohman

Annette Bohman började sin bana inom mat- och restaurangbranschen redan som 13-åring och har sedan dess hunnit med att arbeta som krögare, köksmästare och lärare på restaurangskolan. Hon är en sann entreprenör då hon drivit ett flertal restauranger samt ett pensionat. Annette brinner för utveckling och när hon upplevde att gästerna hade större kunskap om vin än hon själv så bestämde hon sig för att utbilda sig till sommelier.

För några år sedan började hon som utbildningsledare på TUC Yrkeshögskola och har därefter övergått till att undervisa heltid inom den bransch hon älskar och har med sig över 30 års yrkeserfarenhet ifrån. Annette tror på ett livslångt lärande och menar att ”Alla erfarenheter som man får, berikar både livet och personligheten, både positiva och negativa.”

Beata Terzis

Beata Terzis är legitimerad psykolog, disputerad vid Karolinska Institutet inom området kognitiva sjukdomar. Hon har mångårig erfarenhet av forskning och kliniskt arbete inom området. Beata undervisar och föreläser för olika kategorier av vård- och omsorgspersonal, chefer samt biståndshandläggare. Områdena hon lär ut inom är bl.a. bemötande, neuropsykologi, kognition och kognitiva nedsättningar kopplade till demenssjukdom, NPF förvärvad hjärnskada samt psykisk ohälsa.

Beata är även medförfattare till fackböcker och artiklar inom ämnet, sitter i redaktionsrådet för tidningen Äldreomsorg, är vice ordförande i Förening för Kognitiv medicin samt ingår i AHR (Anhörigas riksförbund) expertgrupp.