Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Samarbeta med oss.

Allt blir roligare tillsammans!
Vi verkar tillsammans med våra partners för att möjliggöra kompetensutveckling för både individer och företag på en hög nivå och med en bredd som vänder sig till de flesta branscher. Vår värdegrund består av Tillsammans, Förtroende och Engagemang och det vill vi ska genomsyra allt vi gör även när det kommer till gemensamma partnerskap och samarbeten.

FindCourses PRO ​

FindCourses PRO hjälper TUC att bland annat att nå ut med uppdragsutbildningar inom yrkeshögskolan. Ett mycket bra alternativ för företag med behov av omställning eller kompetenshöjande insatser.

”Vi är glada över samarbetet med TUC. De är en av de aktörer som kommit allra längst i utvecklingen av YH-uppdragsutbildning, en utbildningsform som vi tror kommer efterfrågas mer och mer hos både våra befintliga som nya kunder.”
Charlie Thorstensson, VD Findcourses PRO

OnePartnerGroup Academy

TUC Academy levererar 12-veckors yrkesutbildningar till OPG Academy inom ett antal områden och branscher. Detta är en mycket intensiv utbildningsform som ställer höga krav både på oss som utbildningsaktör och på deltagarna. Utbildningsformen kallas också Accelerated learning och har sitt ursprung från IT-branschen men kan med fördel appliceras på andra branscher och yrken.

Vita Hästen studio

Vita Hästen Studio tillsammans med Musikservice i Norrköping är vår professionella partner gällande inspelade webbutbildningar. Samarbetet präglas av högt engagemang, kreativitet och värdefull erfarenhet och kunskap när vi tillsammans skapar och formar utbildningsföreläsningar av högsta klass. Vi ser fram emot ett långsiktigt, givande och roligt samarbete.

”Vi är mycket glada över starten på ett nytt samarbete med TUC. Att få vara med på resan i skapandet av professionella webbutbildningar känns inspirerande och spännande. Vårt samarbete har startat med stor delaktighet och nu ser vi fram emot att välkomna TUC´s duktiga föreläsare ute i landet till vår fina studio i Norrköping.”
Fredrik Nilsson, Marknad & Försäljning Vita Hästen

Kom igång med utvecklingen.